Yoga og mindfulness


HATHA YOGA OG MINDFULNESS

Yoga er et 3000 år gammelt træningssystem for krop, sind og sjæl – og er pt verdens hurtigst voksende træningsform. Vores hverdag bliver mere og mere hektisk og krævende, og vi har store forventninger til os selv, samt pres fra mange sider, foruden de sociale medier fylder meget af vores tid. Ofte glemmer vi at trække vejret og mærke kroppen, da hovedet kan være fyldt med planlægning, og skulderne kommer op om ørerne. Alt dette kan føre til stress og udbrændthed. Måske netop derfor har mange brug for et åndehul, hvor batterierne kan blive opladet, og kroppen få ny energi.

Yoga er hverken religiøst, mystisk eller kun for smidige kvinder og mænd. Yoga er for alle, uanset fysisk form og alder, og det gælder ikke om at være mest smidig eller stærk.

Mindfulness går ud på at være fuldt til stede i netop dette øjeblik – være mere i nuet, og bruge sanserne mere bevidst. Din intuition styrkes, og du bliver klogere på dig selv – finder dit ”ægte jeg”.

Hatha Yoga og meditation har jeg dyrket, siden jeg var 20 år.
Ha-Tha betyder sol og måne, som refererer til yin og yang. Det betyder, at der både er øvelser der virker beroligende på krop og nervesystem, samt øvelser der åbner op og giver energi.

Fra 2015 og frem til 2017 tog jeg mindfulness-instruktør kursus og yogalærer uddannelse begge dele i Århus.

Jeg har undervist i Hatha Yoga og Mindfulness i min fritid hos FOF-Nordvestjylland i 2 år. Efterfølgende har jeg selv arrangeret kurser og yogaevents, så hold øje med hjemmesiden og facebook.

HATHA YOGA OG MINDFULNESS FOR BEGYNDERE OG LET ØVEDE
Vi starter helt fra bunden, med lette åndedrætsøvelser og lærer grundstillingerne i Hatha Yoga. Vi begynder hver yogatime med en guidet afspænding, og afslutter med stille nærværs øvelser, som giver ro i krop, sind og ånd.
Øvelserne udføres i et roligt mind-fuldt tempo med pauser i mellem. Der tages hensyn til den enkelte udøver, og der vises alternative øvelser, hvis kursisten har skavanker, så øvelserne tilpasses efter behov og ønsker om udvikling.
Hatha yoga og mindfulness er vejen til indre fordybelse og ro, foruden bedre balance, styrke og smidighed. Ifør dig træningstøj og medbring yogamåtte, tæppe, yogabælte eller langt tørklæde og evt. klodser.

Sted:
Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors

Start: Onsdag d 10/1-24 i alt 10 gange. Pris kr. 1.000,- (betales inden opstart)
Du har mulighed for 1 prøvesession a kr. 100,-, som efterfølgende fratrækkes restbeløbet, hvis du ønsker at fortsætte.
Tid: Kl. 17.30-19.00
Max 10 deltagere
Tilmelding: Ring eller SMS til mobil 42285550
OBS: Holdet er fuldt booket… ingen ledige pladser

HATHA YOGA & MINDFULNESS FOR ØVEDE
Kurset er for dig, der kender de klassiske yogastillinger og åndedrætsøvelser.
Vi repeterer grundstillingerne, laver solhilsner, åndedrætsøvelser for øvede Hver yogatime starte med en guidet afspænding/landing og afslutter med stille nærværs øvelser, der forbinder krop, sind og ånd.

Øvelserne udføres i et roligt mindfult tempo med pauser i mellem. Der tages hensyn til den enkelte udøver, og der vises alternative øvelser hvis kursisten har skavanker, så øvelserne tilpasses efter behov og ønsker om udvikling. Hatha yoga og mindfulness er vejen til indre fordybelse og ro, foruden bedre balance, styrke og smidighed. Ifør dig træningstøj og medbring yogamåtte, tæppe, yogabælte eller langt tørklæde og evt. klodser.

Sted:
Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors

Start: Mandag d. 08/1-24 i alt 10 gange. Pris: kr. 1.000,- (betales inden opstart)
Tid: Kl. 17.30-19.00
Max 10 deltagere
Tilmelding: Ring eller SMS til mobil 42285550

OBS: Holdet er fuldt booket… ingen ledige pladser

 

 

 

Comments are closed.